
مقاله : بررسي سيستم فايلهای NTFS , LINUX , FAT 32
چكيده :
حتما تا كنون با عناويني همچون FAT16 و FAT32 آشنا هستيد . اين دو از سيستم هاي فايلي مايكروسافت هستند كه در حال حاضر با توجه به گسترش زمينه هاي مختلف سيستم هاي كامپيوتري ناكارآمد و غير قابل اطمينان هستند. يكي از مهمترين مشكلات امنيتي در سيستم FAT16 و FAT32 عدم توانايي در تعريف سطوح مجوز دسترسي به فايل ها و يا پوشه ها مي باشد . كه اين امر مي تواند به عنوان يكي از دلايل ناكارآمدي و قابل اطمينان نبودن اين سيستم ها در سطوح شبكه باشد . بر اين اساس مايكروسافت سيستم فايلي جديدي تحت عنوان NTFS را ايجاد نمود كه از يك ساختار 64 بيتي پشتيباني مي كند و از اين رو كاربران مي توانند فايل هايي ايجاد كنند كه طول نام آنها تا 256 كاركتر باشد . چهار مجوز استاندارد در سيستم NTFS براي فايل ها و پوشه ها وجود دارند .............
از لحاظ امنيتي بهتر است حتي الامكان از اين مجوز استفاده نكنيد ، زيرا داشتن مجوز Change بالاترين سطح دسترسي را به كاربران مي دهد مگر آنكه واقعا بخواهيد كاربري امكان تعريف يا حذف مجوز براي سايرين را داشته باشد . البته مجوزه هاي ديگري نيز چون Read Only ، No Execute، Execute Only ، Write Only و ... نيز قابل تعريف مي باشند .........
هيچ سيستم فايلی وجود ندارد که راه حل کاملی برای هر نوع از اعمال ورودی/خروجی باشد، و PVFS2 نيز از اين قاعده مستثنی نيست. برنامه های با کارآيی بالا برای دستيابی داده بر روی مجموعه متفاوتی از مشخصه ها تکيه دارند. به طور خاص، PVFS2 جهت برنامه های دارای حجم زيادی از اعمال ورودی/خروجی بسيار مناسب است. اگر شما حجم زيادی از داده داريد و نيازمند دسترسی سريع به آن از ماشين های فراوانی هستيد، ارزش آن را دارد که نگاهی به PVFS2 بياندازيد.
لينوس توروالدز، خالق لينوکس، نسخه جديد هسته لينوکس را منتشر کرد. در نسخه 2.6.12 بازبينيهاي مهمي در جهت ارتقاء اين بخش از سيستمعامل لينوکس انجام شده است. پشتيباني از فناوري TPM (Trusted Platform Modules) و بهبود کارکرد درايورهاي لينوکس از جمله مهمترين تغييرات در نسخه جديد است.
TPM يک فناوري سختافزاري است که براي حفاظت از دادههاي حساس مانند پسورد کاربران بهکارميرود. نسخه جديد کرنل، يک درايور براي پشتيباني از تراشههاي TPM (مانند تراشههاي بهکار رفته در لپتاپهاي ساخت شرکت IBM) افزوده شده است. اين درايور از تراشههاي ساخت شرکتهاي Atmel و National Semiconductor پشتيباني ميکند.
گفته ميشود که توسعه نرمافزاري اين نسخه با استفاده از ابزار جديدي که توروالدز ساخته و نام Git را برآن نهاده، صورت گرفته است. ماه آوريل امسال توروالدز تصميم گرفت نرمافزار Bit Keeper را که از سال 2002 براي توسعه لينوکس بهکار ميبرد کنار بگذارد و به ابزار جديد Git روي آورد. اين اقدام به دنبال فشار افکار عمومي در جامعه اپنسورس و نکوهش استفاده از يک ابزار غير آزاد براي توسعه يک پلاتفرم آزاد صورت گرفت. در طي اين مدت جامعه اپنسورس تلاش کرد با روش مهندسي معکوس ساختار Bit Keeper را تحليل کند و ابزارهايي براي مقاصد خود بسازد.
برخي تحليلگران معتقدند صرفنظر از بحثهايي که پيرامون توسعه لينوکس با استفاده از يک نرمافزار آزاد يا غير آزاد ممکن است وجود داشته باشد، انتقال روند توسعه کرنل لينوکس از Bit Keeper به Git تغيير عمدهاي از نظر فني محسوب نميشود.
از ميان ويژگيهاي جديد و تغييرات اين نسخه ميتوان به اصلاحات مربوط به IPv6 ، قابليت Software Suspend و Device Mapper اشارهکرد. به اين نسخه همچنين قابليت Address Space Randomization افزوده شده است که براي محدودکردن دامنه تاثيرگذاري ويروسها تعبيهشده است. همچنين اصلاحاتي در درايورهاي USB ، تراشههاي صوتي، شبکه و نيز سيستمهاي فايلي CIFS ، JFS و XFS صورت گرفته است. انتظار ميرود نسخه جديد هسته لينوکس از SELinux پشتيباني کند. SELinux پروژه مشترکي است که با همکاري آژانس امنيت ملي آمريکا (NSA) و جامعه اپن سورس اجرا ميشود. اجراي اين پروژه از سوي شرکت Red Hat و در غالب پروژه Fedora Core حمايت ميشود..............
درباره :
بررسي فرمت GIF . jpeg ,
|