
عنوان پايان نامه : پيش بيني ضريب هدايت گرمايي ، ويسكوزيته ، ضريب انتقال حرارت ، جابجايي و افت فشار ، نانو سيالات با استفاده از تئوري تركيب محلي
-
فرمت : power point
-
تعداد صفحه : 64
-
قیمت : مبلغ ۱۷هزار تومان
مقدمه :
نانوسیال یک سوسپانسون نانوذرات در یک سیال پیوسته و اشباع است که در مقایسه با سیالات معمولی از قبیل آب، اتیلن گلیکول و روغن توانایی قابل توجهی در افزایش انتقال حرارت از خود نشان می دهد. مهمترین تأثیر نانوسیالات در خواص انتقال گرمای آنهاست. نانوسیالات داراي ضريب هدايت حرارتي بسيار بالايي هستند و اين ويژگي ميتواند مبنايي را جهت ابداع و نوآوري در انتقال حرارت پيشرفته ايجاد نمايد.و..................
فهرست مطالب
· مفهوم نانو سيال
· خواص نانو سيال
· دلايل اصلي بهبود انتقال حرارت در نانو سيالات
· اهميت انتقال حرارت پيشرفته
· مروري بر كارهاي گذشته
· تئوري تركيب محلي
· مدل NRTL
· تعيين خواص نانو سيالات با استفاده از تئوري تركيب محلي
· ضریب هدایت گرمایی
· ویسکوزیته
· مدل ضريب انتقال حرارت جابجايي
· افت فشار در نانوسیالات
· روش تحقيق
· ارائه نتايج و بحث
· ضریب هدایت گرمایی نانوسيالات
· پارامتر هاي NRTL براي سيستم هاي دوتايي براي محاسبه ضريب هدايت گرمايي نانوسيال بر حسب کسر حجمي نانوذرات
· پارامتر هاي NRTL براي سيستم هاي دوتايي براي محاسبه ضريب هدايت گرمايي نانوسيال بر حسب دما
· ویسکوزیته نانوسيالات
· پارامتر هاي NRTL براي سيستم هاي دوتايي براي محاسبه ويسکوزيته نانوسيال بر حسب کسر حجمي نانوذرات
· ويسکوزيته مخلوط هاي سه تايي
· پارامتر هاي NRTL براي سيستم هاي سه تايي براي محاسبه ويسکوزيته نانوسيال
· ويسکوزيته نانوسيال تابعي از دما
· ضریب انتقال حرارت جابجایی نانوسيال
· نتيجه گيري و پيشنهاد
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
نانو تکنولوژی ,
|