
تحقیق : Radio Frequency Identification
فرمت : word
تعداد صفحه : 32
قیمت : مبلغ ۴هزار تومان
ظهور این پدیده در تاریخ به سال 1946 باز می گردد، زمانی که (Léon Theremin) ابزاری را برای دولت جماهیر شوروی اختراع کرد، این وسیله قادر بود امواج و فرکانس های رادیویی ایجاد شده از وقایع مختلف را به محل مورد نظر انتقال دهد این امواج صوتی با به حرکت درآوردن دیافراگمی که به یک دستگاه مرتعشکننده متصل بود، بازتاب امواج رادیویی را به زبان قابل فهم ترجمه میکرد.
با وجود اینکه این دستگاه قابلیت زیادی نداشت، نامش به عنوان نخستین دستگاهی که با تکنولوژی RFID کار می کرد، ثبت گردید. ذکر این نکته ضروری ایست که بنا بر اعلام برخی منابع، پیدایش RFID در جهان از سال 1920 بوده و در دهه 1960 نیز تکمیل شده است.
تکنولوژی دیگری که شباهت زیادی به سیستم RFID داشت، سیستمIFF بود که در سال 1939 در بریتانیا ظهور کرد و به عنوان وسیله ای کارآمد در جنگ جهانی دوم جهت شناسایی هواپیماهای دشمن مورد استفاده قرار گرفت، پس از آن یک محقق آمریکایی به نام (Harry Stockman) نیز در سال 1948 مقاله ای در خصوص RFID با عنوان ارتباط به وسیله نیروی انعکاس منتشر کرده و پیش بینی کرده بود که جهت شناسایی اشیا و وسایل مختلف و حتی انسان ها می توان از امواج رادیویی استفاده کرد که این امر مستلزم تحقیقات بیشتر می باشد. تحقیقات در مقوله RFID از سوی چندین نفر دیگر نیز طی سالیان گذشته صورت گرفته که مسلماً هر کدام به نوعی مفید واقع شده اند.
از طريق زير ساخت اينترنت مي توان به منابع بسيار متنوع و گسترده اي از اطلاعات دسترسي داشت. اما اينکه چگونه اطلاعات را جمع آوري و ثبت نماييم، همچنان يک معضل بزرگ است. در بسياري از موارد، اطلاعات به صورت مجازي، در ذهن افراد و يا در رايانه ها موجود است. در مواردي ديگر، اطلاعات مربوط به اشياء فيزيکي و حالت و رخدادهاي مربوط به آنهاست، ولي تبديل آنها به شکلي که ذهن انسان يا رايانه ها بتوانند به آنها دسترسي داشته باشند يک کار مشکل است. راه حل معمولي براي چنين مساله اي، ورود دستي اطلاعات است: افراد بايد مشاهده کنند و اطلاعات را وارد سيستم نمايند. اين راه نه تنها مي تواند ناکارآمد باشد، ممکن است باعث بروز خطا در اطلاعات هم بشود. در برخي روش ها، دستگاه هايي با سيستم هاي ماشين بينايي و سنسورهاي پيچيده و پيشرفته، ورود اطلاعات را انجام مي دهند. اين سيستم ها اغلب حتي براي جمع آوري ابتدايي ترين داده ها، بسيار گران قيمت و پيچيده مي باشند و تحت شرايط خاص و محدوديت هاي زياد کار مي کنند. باركدها، كدهاي دو بعدي، سيستم هاي انگشت نگاري، سيستم هاي شناسايي با استفاده از قرنيه چشم و صدا و ... از راه هاي ورود خودکار اطلاعات به رايانه مي باشند. يک راه حل ديگر براي چنين مساله اي، شناسايي با امواج راديويي (Radio Frequency Identification يا RFID) مي باشد. با الصاق تگ ها يا فرستنده هايي با اشياء ثابت يا متحرک، و ايجاد يک زيرساخت از دستگاه هاي تگ خوان به هم متصل، اطلاعات مربوط به اشياء فيزيکي را مي توان به صورت خودکار و بدون دخالت دست، جمع آوري و ثبت نمود.براي درک بهتر اين مساله، مي توان يک زنجيره تامين را در نظر گرفت. در اغلب موارد.........................
فهرست مطالب
-
تاریخچه RFID
-
ردیابی رادیویی RFID
-
اجزای سیستمی RFID
-
چگونگی عملکردRFID
-
TAG چیست
-
تفاوت TAG ها
-
دسته بندی TAG ها
-
انواع برچسب ها
-
خواننده برچسب
-
انتن ها
-
بانک اطلاعاتی
-
ایا RFID بهتر از کد های میله ای است؟
-
RFID در ایران
-
کاربرد های RFID
-
نسل جدید ایفون ها به تراشه RFID مجهز می شود
-
پروژهای RFID در ایران
-
دولت الکترونیک
-
طرح ها و پروژه های RFID
-
زیر ساختهای ارتباطی
-
ایمنی در برابر هکر ها
-
فن اوری خارجی،نرم افزار ایرانی
-
چاپ،همراه صمیمی الکترونیک
-
مزایای RFID برای مدیران
-
SCM and RFID امکانات سیستم مدیریت انبار مبتنی بر RFID برای اتو ماسیون
-
چند نمونه از مزایایی فناوری RFID
-
معایب و محدودیتها در RFID
-
تهدیدهای معروف RFID
-
مروری بر نرم افزارهای مشکل ساز RFID
-
سناریوی عملکرد
-
تصاویری از RFID
-
نتیجه گیری
-
مراجع
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
امواج ،آنتن،رادار ، ماهواره ,
|