
پروژه : بررسی انسان شناسانه مسئله توسعه با تاکید بر موقعیت گروهی از انجمن های غیر دولتی زنان
فرمت : word
تعداد صفحه : 81
قیمت : مبلغ ۸ هزار تومان
چكيده :
سازمانهاي غير دولتي بعد از جنگ جهاني دوم با هدف پرداختن به اشكال جديدي از فعاليت ها, اداره برخي از امور و دستيابي به اهدافي خارج از حوزه دولت فعاليت خود را آغاز كردند. سازمان ملل به عنوان يكي از اصلي ترين حاميان فعاليت اين سازمانها براي اولين بار واژه سازمان هاي غير دولتي را به كار گرفت. در همين راستا آهنگ رشد اين سازمانها سرعت گرفت و NGOS ( Non Govermental Organizations) با اهداف گوناگون و حمايت برخي سازمانهاي بين المللي در بسياري از كشورها به تحقق آرمانها, رفع نيازها و پاسخ به مشكلات برخي از گروههاي اجتماعي ياري رساندند.
تا جايي كه فعاليت اين سازمانها جنبه برون مرزي به خود گرفته و جداي از سطح ملي در عرصه بين المللي نيز حائز اهميت شدند و نقش هاي متعددي را من جمله ميانجي گري, حل معضلات مشترك بين كشورها, همكاري هاي مرتبط با اهداف و ... را از طريق مشاركت NGO هاي چند كشور ايفا مي كنند. در ايران نيز اين سازمانها از دهه 1370 خورشيدي رشد كمي چشمگيري را به دنبال داشته و در صورتهاي ثبت شده و غير ثبت شده اهداف خود را دنبال مي كنند. در كنار سازمانهاي غير دولتي كه با اهداف مربوط به امور خيريه, كمك به بيماران خاص, حفاظت از محيط زيست و ... فعاليت هاي خود را تعريف مي كنند, NGO هاي زنان نيز كه با هدف پرداختن به امور ويژه زنان مشغول به فعاليت هستند. قابل ذكر است كه اين تيپ از فعاليت ها در مقايسه با سابقه نسبتا طولاني فعاليت زنان (از دوره قاجار) و حركتهاي معترضانه سياسي و ... تاكنون شكل جديدي از تلاش ها براي احقاق حقوق زنان شمرده مي شوند.
اين پژوهش مطالعه موردي است از شش سازمان غير دولتي در شهر تهران كه در فعاليت هاي خود اختصاصا به مقوله زنان با در برداشتن گرايشات فمنيستي مي پردازند. اين بررسي كه بيش از همه از شيوه مصاحبه بهره برده است با رويكردي مردم شناختي به شرح و توصيف فعاليت هاي NGO ها, چگونگي اثرگذاري, ممانعت ها, ابزارها, ويژگي هاي فعالين اين سازمانها و برداشت آنها از فعاليت هاي خود, انگيزه هاي و رويكردهاي ايشان و برآورد آنها از انطباق اهداف و عملكرد پرداخته است. بنابراين در ادامه, راه را براي يافتن اهداف و انگيزه هاي زنان فعال در اين مقاله ها با اين دسته بندي گشوده است كه انگيزه هاي اعضا در 2 شكل فردي و اجتماعي, اهداف ريزتري را در بر مي گيرد كه هر يك متناسب با انگيزه ورود كنشگر به سازمان غيردولتي تعريف مي شود. در نتيجه مي توان كاركردهاي ناشي از NGO ها را با توجه به اهداف كه در 2 صورت آشكار و پنهان معني مي شوند منشعب از بخش اول پژوهش دانست. به شرحي كه كاركردهاي ناشي از عملكرد فعالين در NGO ها متاثر از 2 مقوله اصلي مي باشد: 1) ساز و كار سازمانهاي غيردولتي در شكل مدني و دموكراتيك تعريف شده خود و از سويي آنچه به صورت عملي اجرا مي شود و تحت تاثير بستر فرهنگي, سياسي و دولتي شكل مي گيرد و تاثير خود را متوجه اين سازمانها مي كند. 2) مولفه هاي شخصيتي, تربيتي, فرهنگي كه اين فعالين را به مقوله زنان حساس كرده و شيوه فعاليت ها و چگونگي برداشت آنها از فعاليت هاي اجتماعي در بحث زنان را شكل مي دهد, در كنار سوگيري هاي عام به ويژه در قالبهاي خانوادگي, خويشاوندي و نگاه فرهنگي جامعه به اين موضوع كه در كنش افراد و تداوم حضورشان در NGO ها و گستره عملشان بر اساس اعتقادات و باورها نقش دارد......
فهرست مطالب
-
بخش اول: كليات
-
چكيده و واژگان كليدي
-
مقدمه و طرح مسئله
-
چارچوب نظري
-
روش شناسي
-
پرسش هاي تحقيق
-
معرفي موضوع
-
بخش دوم: يافته ها
-
فصل اول: مفهوم سازمان
-
فصل دوم: چند مصوبه مربوط به سازمانهاي غيردولتي زنان ايران
-
فصل سوم: آشنايي با خانه سازمانهاي غيردولتي ايران
-
فصل چهارم: تاريخ حركتهاي اجتماعي زنان در ايران
-
فصل پنجم: سازوكار سازمانهاي غيردولتي زنان
-
فصل ششم: شناخت فعالين سازمانهاي غيردولتي زنان
-
فصل هفتم: اهداف و انگيزه ها
-
فصل هشتم: كاركردها
-
بخش سوم: نتيجه گيري
-
ضمائم
-
منابع
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
بررسی روش هاي طراحي و پياد ه سازي نظام آمارهای ثبتی در كشور ,
|