
مقاله : نظریه های انسان شناسی ، انسان شناسی و بدن
فرمت : word
تعداد صفحه : 53 قیمت : مبلغ ۷ هزار تومان
در مطالعه ی بدن با شاکله ی مطالعه ی پزوهش در مورد تکامل انسان، بطورهم زمانی و تکوینی بدن انسانی مورد توجه قرار میگیرد در بررسی تاریخی زندگی انسان بر روی زمین این امر مشخص میشود که بدن انسانی نتیجه یک روند طولانی و متنوع و تطور است که ظهورش به مثابه پیامد خود سازماندهی انسان و تلاش برای دست یافتن به مواد است. بدن انسانی یک منشا مشترک با همه انواع شناحته و طبقه بندی شده دارد ، انواع و گونه هایی که همه نتایج خویشاوندی و تناوردگی زندگی در روند تطور است ، تطوری که برای گسترش و استمرار به یک نیروی نگهدارنده و خلاق نیاز دارد که در خود سازگارباشد و در خودپویایی خودمداری هسته معنا ئی مرکزی را تشکیل دهد . این هسته ی معنایی مرکزی که در عام ترین مفهوم همان فرهنگ با تمام مولفه هایش است در تقاطع تطور و اراده نا خود آگاه انسانی شکل میگیرد .
تاریخچه انسان شناسی فیزیکی در مقیاس گسترده ،تاریخچه ی تلاش انسان برای تبیین و تعیین جایگاه خویش در طبیعت ، از جهتی مقایسه ی خویش با نخستی ها و روند به وجود آمدن انسان اندیشمند و از جانبی تفسیر تفاوت های جسمانی میان نژاد ها بوده است . از جنبه ی جایگاه شناسی انسان در طبیعت یا دیرین انسان شناسی که بازه ی مطالعاتی آن به به حود 4/4 میلیون سال پیش ( زمان آردی پیتکوس جدی ترین نامزد اشغال منصب نیای مشترک انسان و میمون ) کالبد یا بدن همواره در مرکز ثقل پژوهش و اکتشاف بود ه است . در واقع بررسی ظهور ویژگی های فیزیکی فسیل های باقی مانده از پریمات ها و انسان نما و انواع انسان مهمترین داده های پزوهشی برای فهم شرایط تکوین بدن انسان را به طور کلی می سازد .
از ظهورنخستین انسان نماها بطور تقریبی دو ملییون سال میگذرد انسانهای منقرض شده ای کهادر کرانه های جنگل های مناطق استوائی گرمسیر زندگی می کردند و ساختار بدن انها بگونه ای بوده است که بر روی دو پا راه میرفته اند و ک زمینه را برای عبور و تکوین انسانهای ماهر ، راست قامت و اندیشمند فراهم کردند . معروف ترین این انسان نماها که در اتیوپی کشف شد با بیش از سه میلیون سال قدمت ، قدی اندکی بیش از یک متر و حجم جمجمه ای معادل یک سوم حجم جمجمه ی انسان امروزی بود. گنجایش جمجمه ای که با تطور از انسان نما ها به انسان ماهر از 750 به 1250 سانتیمتر مکعب افزایش یافت .
در واقع سیستم گسترش و دگردیسی در مغز ، قد ، حنجره و دیگر اجزائ بدن منجر به به وجود آمدن انسان امروزی شد . با آغاز شروع فرهنگ ابزاری و آغاز کوشش انسان برای اینکه خودش را با محیط را هما هنگ کند وابستگی اش را نسبت به محیط کاهش دهد ، انسان همه چیز خوار ظهور کرد . با انسان ابزار ساز مغز مرکز زبان پیدا می کند و از طریق زبان امادگی ایجاد رابطه اجتماعی را کسب میکند با این موضوع توسعه روابط زناشوئی و ارتباط اجتماعی و بتدریج تقسیم کار بین دو جنس و پروش نسل بعدی آغاز میشود این روند فرهنگ یابی ، تاثیری بسیار قوی برروی توسعه و تجهیز بدن انسانی گذاشت و در بازه ی نزدیک به دوملییون سال ابعاد مغز بزرگ و بزرگتر شد و کیفیت های خاص یافت .
از جانبی با توسعه دست انسانی ابزار ظهور کرد و این سبب شروع روند بهبود مواد غذایی و بازتولید وابستگی کمتر به محیط شد ، شکار و کشف و استفاده از اتش تقسیم کار اجتماعی را ، با کیفیتی خاص امکان داد و از این طریق اجنماع ظهور کرد . ..................
فهرست مطالب
- مقدمه
- پارادایم های انسان شناسی و بدن
- دیرین انسان شناسی(palaeoanthropology) و بدن
- انسان سنجی
- انسان شناسی ژنتیک و بدن
- مغز و بدن
- انسان شناسی تاریخی و بدن
- انسان شناسی فرهنگی و بدن
- بدن بمثابه موضوع مرکزی انسان شناسی
- به نمایش گذاشتن بدن در زندگی روزانه
- بدن و سلامتی و زیبایی
- بدن وجهان تکنیک
- بد ن و خوشبختی
- بدن ، اخلاق و سیاست بیوتکنیک
- بدن و حیثیت انسانی
- تحقیر و تضمین شخصیت
- عمل جراحی با یا بدون موافقت بیمار
- حیثیت جنین و حیثیت بدن مادر
- وظیفه اجتماعی و بدن
- منابع
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
طلاق ، انسان شناختی ، عوامل نابسامانی خانواده , بررسی انسانشناسانه هویت قومی - جماعتی در یک محله , بررسی انسان شناسانه مسئله توسعه با تاکید بر موقعیت گروهی از انجمن های غیر دولتی ,
|